2012. augusztus 11., szombat

Ozora, avagy hogyan legyünk nemzeti hősök

"...aki a droggal kacérkodik, az ördöggel cimborál..." /Orbán Viktor/


Veszélyes narkósok járják jellegzetes harci táncukat.
Tele van a média Ozorával. Nem is kívánom még egyszer leírni, hogy mi történt, hisz már nagyszüleink is örülnek, hogy a rendőrséget mégsem tette tönkre a kormány, sőt ellenkezőleg, végre ilyen igazi drogtanyákat számolnak fel, csinálnak valami értelmeset az ifjúság, a kereszténység meg a nemzet érdekében, már az sem zavaró, hogy nincs Neo FM. 


Az úgynevezett nemzeti érzelműek meg persze kiélhetik "kárörömüket". Igazából nekik (is) címezném ezt a cikket, mert tudom, hogy a zsidók meg a szabadkőművesek irányítják a világot, és igazából a hüllőlények rabszolgáivá fogják tenni az emberiséget. Rá fogok világítani arra is, hogy drogokkal fogják kimosni az agyunkat és ezt meg kell állítani...
Régóta tudjuk, hogy a drograzzia a leghatékonyabb és leggazdaságosabb módszer a kábítószer-probléma kezelésére. Egy fesztiválméretű drograzzia nyilván egy kicsit drágább, de kibírható. Azért egy tízezres fesztiválon igazán jó arány nagyjából ötven (valószínűleg javarészt külföldi, persze izraeli) embert előállítani kábítószer-fogyasztásért illetve terjesztésért, illetve külföldi hotdogosokat baszogatni a pénzügyi hatóságokkal. (Köztudott, hogy például Hegyalján mindenki csak iszik, nincs öt ember aki drogozna, és persze sokkal biztonságosabb is a tokaji fesztivál. Ez pedig nagyjából minden magyar fesztiválra igaz, a magyarok nem drogoznak.) Elképesztő, főleg majd' 500 rendőrtől (teljesítményük alapján sztahanovisták), akik közt gépfegyveres kommandósok is voltak (állítólag ők igazából játékpuskával mentek, amit az Országimázs Központ külön kérésére vettek fel, hazánk népszerűsítésére). Gondolom reszketett a lábuk, hogy majd valamelyik külföldi néger drogos megeszi az arcukat, ezért a nagy készültség. ("Az ellenőrzés során senki sem sérült meg, egy ember ellen viszont testi kényszert kellett alkalmazni, akit aztán a székesfehérvári kórház pszichiátriai osztályára szállítottak.")  Sikerült is lefoglalniuk két és fél kiló füvet, némi hasist, illetve 5 gramm kokaint, ami New York lakosságának is elég lenne két hétig!
Pintér, a rendőrállam eltörlője új MasterCardjával pózol.
A külföldiekért kormányuk semmit nem fog tenni, sőt építtetnek nekik külön egy szárnyat a Csillagban, csak úgy ajándékból, hogy ilyen jó fejek a magyarok és elkapják társadalmuk szemetét. A jogi hercehurcájukat meg Pintér úr fogja fizetni szivarzsebből, csak külföldiekre nem költünk pénzt a magyar nemzet adójából. Ha nem így történik, akkor mindenki köcsög, mi meg villamos. Sőt fizesse a zsidó EU!


És most, hogy Pintér úr megmutatta, milyen hatékony az átalakítások után a rendőrség, végre a fiatalok is komolyan fogják venni, hogy nem szabad drogozni. Látni fogják, ahogy sorstársaik (41-2-3 tőlük generációkkal idősebb külföldi) börtönbe kerülnek, mert az ördöggel cimboráltak. Kellett nekik szúrni azt a kurva füvet, inkább maradunk a sokkal ártatlanabb pálinkánál! Hisz a régi öregek (ahogy ők szokták mondani) is azt itták, mégis 80 évig éltek (kivéve, aki nem).
Még néhány tény a végére, csak mert így illik. Magyarország a harmadik legnagyobb alkoholfogyasztó a világon. Kis hazánkban gyakorlatilag minden tizedik ember alkoholista. További egymillió problémás alkoholfogyasztó. Évente átlag 11 liter tiszta alkoholt nyelünk le, az alkoholprobléma pedig 700 milliárdos kárt okoz. Ja, és kábé kétszázezren halnak bele. Többen, ahány drogfogyasztót saccol a rendőrség.
Elsődleges célunk népszerűségünk javítása.
A legfontosabb választó rétegek megnyerése.
Lényeg (idézet egy BM-jelentésből): "A Nemzeti Narratíva pedig nem bukott meg. A magyarok továbbra sem drogoznak. A homofóbia és a "narkofóbia" elméleti tömegpszichológiáját sikerült a gyakorlatban alkalmaznunk. Plusz két százalék Jobbik szavazó jött át hozzánk. A lefoglalt narkóban kevés a kóla, úgyhogy a jövő heti házibuliig meg kell még próbálni szerezni. Mondjuk a Szigetről. A nyugdíjak vásárlóértéke tartja magát. Nő a foglalkoztatottság. A gazdaság dübörög."
Az agyhalálból nincs visszatérés. Mégis van, akiket évekig kómában tartanak az orvosok egy kis pénzért (meg a politikusok egy pár százezer szavazatért). Ügyesek vagytok, gratulálunk, vastaps.


FIGYELEM! A VÁRHATÓ DROGOS TÜNTETÉSEKRE MINDEN ELLENTÜNTETŐ AJÁNDÉK OTTHONKÁT ÉS/VAGY SOKOL RÁDIÓT KAP! EBÉDET, VACSORÁT, BUSZT ÉS PLUSZ KÉT UNOKÁT BIZTOSÍTUNK!
Folytköv hamarosan, addig is Zighej!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése